Prebava - Fito izdelki in medicinski pripomočki

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Prebava

Prebavni sistem


ALOE VERA PG - za ČIŠČENJE organizma 500 ml

Čisti sok iz gela aloje vere deluje očiščevalno na organizem, poleg tega je znan po svojem mehčalnem in pomirjujočem učinku na prebavni sistem.

SESTAVINE: prečiščena voda, fruktoza, gel aloje vere iz liofiliziranega notranjega dela listov, konzervansi: kalijev sorbat in natrijev benzoat, aroma, kislinsko sredstvo: citronska kislina.
NAČIN UPORABE: 1 merica (20 ml) na dan, sam ali razredčen z mrzlo vodo ali kakšno drugo osvežilno pijačo po želji. Po odprtju morate izdelek hraniti v hladilniku.
• Čisti sok aloje vere iz biološke pridelave
• Iz svežih, ročno narezanih listov
• Hladno stiskan sok, nepasteriziran, ni filtriran na oglju
• Prijeten okus po ananasu
• Aloin < 1,0 ppm
• Brez GSO
• Brez glutena in alkohola

LASTNOSTI POSAMEZNIH SESTAVIN:
SOK ALOJE VERE: Zaradi svoje polisaharidne sestave, bogate z acemananom, priznano očiščevalno deluje na jetra, ledvica in limfni sistem. Deluje tudi zaščitno in pomirjujoče na prebavni sistem.

POVPREČNA KOLIČINA
GLAVNIH SESTAVIN                      ZA DNEVNI VNOS (20 ml)
Gel aloje vere, liofiliziran                                  99,960 mg


3D FAST 500ML
3D FAST Z ANANASOM IN BEZGOM ZA ODVAJANJE VODE IZ TELESA

Prehransko dopolnilo na podlagi rastlinskih izvlečkov. Bezeg in ananas spodbujata izločanje vode iz telesa. Poleg tega ananas odpravlja občutek teže v nogah in odpravlja neprivlačen videz celulita. Tamarinda ugodno vpliva na urejeno delovanje črevesja.
SESTAVINE: Voda, sredstva za zgoščevanje: glicerol, ksantan gumi; bezeg (Sambucus nigra L., cvetovi) suhi izvleček, tamarinda (Tamarindus indica L, sadeži) suhi izvleček, ananas (Ananas comosus (L.) Merr., kocen) suhi izvleček, titriran na bromelainu 250 GDU/g, konzervans: kalijev sorbat; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; aroma, sladila: acesulfam K, sukraloza.
NAČIN UPORABE: Priporočamo, da zaužijete 15 ml proizvoda, samega ali raztopljenega v kozarcu vode, najbolje zjutraj.
OPOZORILA: Shranjujte nedosegljivo otrokom, mlajšim od treh let. Ne prekoračite predpisanega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke. Hranite na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo. Po odprtju hranite v hladilniku. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca /leta navedenega na ovojnini.
Brez glutena.
PAKIRANJE: Steklenička 500 ml.
Povprečen vnos glavnih sestavin          v 15 ml nerazredčenega
                                                                              proizvoda
Bezeg, suhi izvleček                                                 90 mg    
Tamarinda, suhi izvleček                                          45 mg
Ananas, suhi izvleček                                               45 mg
od tega bromelain                                                11,25 GDU
MANDELJEVO OLJE  100 ml
Olje sladkih mandljev, pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja, ugodno vpliva na fiziološko delovanje črevesja.
SESTAVINE:  Olje sladkih mandljev (Prunus dulcis).
NAČIN UPORABE:  Priporočamo, da zaužijete 1 do 3 žličke na dan.
OPOZORILA: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte nedosegljivo otrokom, mlajšim od treh let. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Hranite na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo in neposrednimi viri toplote.
PAKIRANJE: Steklenička s kapalko 100 ml.

Količine za najmanjši priporočeni dnevni vnos                                                     
SESTAVINE                                                 V 1 žlički (5 ml)
Olje sladkih mandljev                                             4,55 gCARBONE VEGETALE ATTIVO PG
Aktivno rastlinsko oglje PG
BREZ GLUTENA
Prehransko dopolnilo 100 TABLET

UPORABA: Aktivno rastlinsko oglje CARBONE VEGETALE ATTIVO PG se pridobiva iz skrbno izbranih rastlin. Pripomore k odpravljanju prekomernega napenjanja po obrokih. Zaradi svojih absorpcijskih (vpojnih) lastnosti je koristno sredstvo za fiziološko odpravljanje črevesnih plinov.
NAVODILA ZA UPORABO: Vzemite 2-4 tablete z vodo vsaj 30 minut pred obrokom in 2-4 tablete takoj po obroku. Pomembno je, da veste, da aktivno oglje pripomore k zmanjšanju prekomernega napenjanja po obrokih, če zaužijete 1 g aktivnega oglja (4 tablete) vsaj 30 minut pred obrokom in 1 g (4 tablete) takoj po obroku.
SESTAVINE: aktivno oglje v prahu, saharoza, sredstva za povečanje prostornine: arabski gumi, predgelirani koruzni škrob; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

POVPREČNA VSEBNOST             Na priporočeni dnevni odmerek
                                                                          (8 tablet)
Aktivno rastlinsko oglje                                          2 g

OPOZORILO: Shranjujte izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred neposredno toploto. Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na plastenki in škatli. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na strani škatle.
Rastlinsko oglje lahko ob sočasnem jemanju z zdravili zmanjša absorpcijo zdravil.3D    250ml

Prehransko dopolnilo z rastlinskimi ekstrakti. Breza in regrat delujeta očiščevalno in spodbujata naravno drenažo organizma. Zeleni čaj, črni bezeg in bambus tudi pomagajo pri uspešni drenaži organizma. Regrat in artičoka spodbujata delovanje jeter in normalnih prebavnih funkcij. Osat je znan po svojih očiščevalnih lastnostih kože. Koromač pomaga pri vzpostavljanju normalne gibljivosti črevesja, medtem ko artičoka pomaga pri preprečevanju nastajanja črevesnih vetrov.
SESTAVINE: voda, fruktoza, breza (50 % Betula pendula Roth listi in Betula pubescens Ehrh. listi) z 0,3 % vsebnostjo flavonoidov izraženih kot hiperoksidi, sladila, artičoka (Cynara scolimus L listi) z 1 % vsebnostjo klorogene kisline, regrat (Taraxacum officinale Weber, korenina) z 10 % vsebnostjo inulina, navadni repinec (Arctium lappa L, korenina) z 2% vsebnostjo fruktanov deklariranih kot inulini, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, navadni komarček (Foeniculum vulgare Miller sadeži) z 0,5% vsebnostjo esencialnih olj, preslica (Equisetum arvense L, zračni deli, nadzemni deli) z 1% silicija, prezervativi ali konzervansi: kalijev sorbat, natrijev benzoat, črni bezeg(Sambucus nigra L, cvetovi) z 0,3 % vsebnostjo flavonoidov deklariranih kot izokuercitrin, zeleni čaj (Camellia sinensis Kuntze, listi) z 40% vsebnostjo vseh polifenolov. Ekstrakti so posušeni in pripravljeni na maltodekstrinski osnovi.
NAVODILA ZA UPORABO: Odmerite 15 ml koncentrata in ga raztopite v večjem kozarcu vode. Najbolje je, da 15 ml koncentrata raztopite v ½ L vode in raztopino popijete v presledkih tekom dneva. Pred uporabo pretresite.                                                             
OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let. Prehranska dopolnila ne služijo kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravega načina življenja. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Ko steklenico odprete, jo shranjujte v hladilniku. Morda boste opazili manjše spremembe barve ali okusa ali našli trdna zrnca na dnu steklenice. Usedlina se razkroji s stresanjem. Agregati in strdki nastanejo kot običajna posledica variabilnosti naravnih sestavin. To ne pomeni, da je izdelek ni več primeren za uporabo. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo in proč od virov toplote. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zaprti izdelek.
Povprečne količine značilnih sestavin               Na dnevni
                                                                             odmerek 15 ml

Navadna breza                                                             400 mg
vsebnost  flavonoidov                                                    1,2 mg
Puhasta breza                                                              400 mg
vsebnost  flavonoidov                                                    1,2mg
Artičoka                                                                      100 mg
vsebnost  klorogene kisline                                              1 mg
Regrat                                                                        100 mg
vsebnost  inulina                                                           10 mg
Navadni repinec                                                           100 mg
vsebnost  inulina                                                            2 mg
Navadni komarček                                                          50 mg
vsebnost  esencialnih olj                                               0,25 mg
Preslica                                                                         50 mg
vsebnost silicija                                                             0,5 mg
Črni bezeg                                                                     20 mg
vsebnost  flavonoidov                                                    0,06 mg
Zeleni čaj                                                                        20 mg
vsebnost  vseh polifenolov                                                 8 mg


TRANSITA FORTE
za vzpostavljanje normalnega delovanja črevesja.

TRANSITA FORTE je prehransko dopolnilo na osnovi senne(kasija), aloe vere, navadne krhlike in ameriška krhlike za vzpostavljanje normalnega delovanja črevesja. Prehransko dopolnilo Transita Forte vsebuje tudi ekstrakt koromača, ki pomaga k uravnoteženi prebavi, izločanju črevesnih vetrov in pripomore k normalnemu delovanju prebavil.
Navodila za uporabo: ena tableta na dan najbolje zvečer
Sestavine: senna (Cassia angustifolia Vahl, listi, na osnovi maltodekstrina), polnilo: mikrokristalinska celuloza, dvojna baza kalcijevega fosfata, navadna krhlika (Rhamnus frangula L, lubje stebla in vej, na osnovi maltodekstrina), aloe vera (Aloe barbadensis Miller, posušen sok, na osnovi maltodekstrina), koromač (Foeniculum vulgare Mill, sadeži, na osnovi maltodekstrina), Ameriška krhlika  (Cascara sagrada – Rhamnus purshiana DC, posušeno lubje, na osnovi maltodekstrina), sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat                                            
Previdnostni ukrepi: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za vsakodnevno zdravo prehrano in zdrav življenjski slog. Shranjujte nedosegljivo otrokom mlajšim od treh let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Za jemanje v času nosečnosti in med dojenjem se predhodno posvetujte s svojim zdravnikom. Shranjujte v svežem in suhem prostoru zaščiteno pred svetlobo in pred vročino.
Rok uporabnosti:  velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek.Številka serije in rok uporabe/uporabno najmanj do zadnjegna dneva v mesecu/letu  :   (odtisnjeno na embalaži).
Pakiranje: 30 kapsul
sestavine             na 1 tableto
senna                          80mg
aloe vera                     20mg
navadna krhlika           30mg
ameriška krhlika          10 mg
koromač                      20mg
Codice Registro Ministera Salute Italia 19821

CAFFE VERDE PG 30 TABLET
CAFFÈ VERDE PG - Za pospeševanje PRESNOVE.

Prehransko dopolnilo v gastrorezistentnih tabletah s počasnim sproščanjem. Zelena kava, nepraženo zeleno zrnje, je namenjena pospeševanju presnove. Odlikujejo jo antioksidativne in poživljajoče lastnosti. Njena oblika s počasnim sproščanjem omogoča enkratno dnevno odmerjanje.


NAČIN UPORABE : 1 tableta zjutraj pred zajtrkom ali pred kosilom.
PAKIRANJE : Škatla s 30 tabletami.
• Samo ena tableta na dan
• Visoka vsebnost titrirane aktivne učinkovine
• Tablete s počasnim sproščanjem za podaljšano delovanje
• Nizka vsebnost kofeina (največ 25 mg, kar ustreza ¼ skodelice kave)
• Gastrorezistentne tablete
Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Hranite na suhem in hladnem mestu. Rok uporabnosti velja za ustrezno shranjen proizvod v neodprti ovojnini.
Serija in rok uporabnosti najmanj do konca meseca/leta navedenega na ovojnini :(glej stranski del ovojnine)
Vsebuje kofein (5-25 mg/tableto)
Ni priporočljivo za otroke, nosečnice in doječe matere.
POVPREČNA KOLIČINA                    V ENI TABLETI
ZNAČILNIH SESTAVIN                 (največji dnevni vnos)

Zelena kava, suhi izvleček                         500 mg
vnos klorogenskih kislin                            225 mg

Brez glutena
Brez GSO
3D GOLD 500ML
Z dolgodlakavo škržolico in javanskim čajem pripomore k DRENAŽI TELESNIH TEKOČIN 33-DNEVNI PROGRAM

Prehransko dopolnilo na osnovi ortosifona, navadnega regrata, koprive, dolgodlakave škržolice, višnje in njivske preslice.
S sladilom.
SESTAVINE: voda, zgoščeni grozdni sok, stabilizatorji: sorbitol, manitol; ortosifon (Orthosiphon stamineus Benth, listi) s.e.*, tit. na 0,1 % sinensetina; navadni regrat (Taraxacum officinale Weber, korenina) s.e.*, tit. na 10 % inulina; velika kopriva (Urtica dioica L, korenina) s.e.*, tit. na 0,4 % skupnih sterolov; dolgodlakava škržolica (Hieracium pilosella L, nadzemni deli) s.e.*, tit. na 0,5 % skupnih flavonoidov; aroma, višnja (Prunus cerasus L, peclji), s.e.*; njivska preslica (Equisetum arvense L, nadzemni deli) s.e.* tit. na 1 % silicijevega dioksida, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; sredstvo za zgostitev: ksantan gumi; sladilo: sukraloza. *suhi ekstrakt
POVPREČNA VSEBNOST    Na priporočeni dnevni odmerek 15 ml
Ortosifon (Javanski čaj), s.e.*    100 mg
vsebnost sinensetina                0,1 mg
Navadni regrat, s.e.*               100 mg
vsebnost inulina                      10 mg
Velika kopriva, s.e.*                  80 mg
skupna vsebnost sterolov          0,32 mg
Dolgodlakava škržolica, s.e.*      80 mg
skupna vsebnost flavonoidov     0,4 mg
Višnja, s.e.*                            50 mg
Njivska preslica, s.e.*               50 mg
vsebnost silicijevega dioksida    0,5 mg
UPORABA: Prehransko dopolnilo na osnovi zdravilnih rastlin (ortosifona, navadnega regrata, dolgodlakave škržolice, višnjevih pecljev, njivske preslice), ki zahvaljujoč svojim lastnostim spodbujajo drenažo telesnih tekočin.
NAVODILA ZA UPORABO: S pomočjo priložene merice odmerite 15 ml pripravka 3D® Gold in ga raztopite v večjem kozarcu vode (cca. 150 ml). Še bolje pa je, da 15 ml 3D® Gold raztopite v 0,5 do 1 l vode, nato pa pripravljeno mešanico popijete tekom dneva. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.
OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte izven dosega otrok mlajših od 3 let. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Pripravka ne uživajte med nosečnostjo. Možne so manjše spremembe barve ali okusa ter nastanek usedline, ki se raztopi s stresanjem. To je povezano z normalno spremenljivostjo sestavin naravnega izvora in ni pokazatelj spremembe kakovosti izdelka. Shranjujte na hladnem, suhem in temnem mestu, zaščiteno pred svetlobo in neposredno toploto.
Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na steklenički in škatli. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na strani škatle.


VIA GAS ENZIMI
Z VRTNIM JANEŽEM ZA ODVAJANJE ČREVESNIH PLINOV
30 tablet

Prehransko dopolnilo na osnovi komarčka, janeža, rastlinskega oglja in POOLZYME®
SESTAVINE: encimi iz fermentiranih žit*, grenki navadni komarček (Foeniculum vulgare Miller), plod s.e.**(titrirano na 0,5% eteričnega olja); vrtni janež (Pimpinella anisum L.), plod s.e.*,** (titrirano na 0,5% eteričnega olja), prava kamilica (Matricaria chamomilla L.) cvet s.e.*,** (titrirano na 0,3% apigenina), oglje, mikrokristalna celuloza, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat.
*na osnovi maltodekstrina
**suhi ekstrakt
POVPREČNA VSEBNOST       Na največji dnevni odmerek
                                                              (4 tablete)
grenki navadni komarček s.e.*                400 mg
vsebnost eteričnih olj                               2 mg
vrtni janež s.e.*                                    200 mg
vsebnost eteričnih olj                               1 mg
prava kamilica s.e.*                               200 mg
vsebnost apigenina                                0,6 mg
rastlinsko oglje                                      200 mg
Encimi iz fermentiranih žit                       600 mg
AMILAZA                                       najmanj 4000 enot
CELULAZA                                     najmanj 180 enot
LAKTAZA                                       najmanj 6200 enot
LIPAZA                                          najmanj 240 enot
*suhi ekstrakt
UPORABA: Prehransko dopolnilo na osnovi encimov iz fermentiranih žit, rastlinskega oglja in izvlečkov grenkega navadnega komarčka, vrtnega janeža in prave kamilice. Komarček, janež in kamilica spodbujajo prebavo, odvajanje plinov in redno gibanje črevesnega mišičja (peristaltiko črevesja). Kamilica prispeva tudi k sproščenosti. Oglje in encimi iz fermentiranih žit dopolnjujejo sestavo izdelka.
NAVODILA ZA UPORABO: 2 do 4 tablete na dan, najbolje po obroku.
OPOZORILO: Shranjujte izven dosega otrok, mlajših od treh let. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno toploto. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na škatli.

     
    Copyright 2016. All rights reserved.
    Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni