100-odstotno čista in naravna, certificirana eterična olja - BIO - gisa

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

100-odstotno čista in naravna, certificirana eterična olja - BIO

ETERIČNA OLJA
Grenka pomaranča (Citrus aurantium)


Eterično olje grenke pomaranče dviguje razpoloženje in izboljša počutje; v prostore, v katerih se nahaja veliko ljudi, vnaša srečo, harmonijo in svežino.
Grenka pomaranča je zelo verjetno rezultat vrste križanj med različicami klementine in grenivke, iz nje pridobljeno eterično olje pa je sladkega, svežega in sadnega vonja.
To olje je odlično za odišavljenje in čiščenje ozračja v okolju, ki nas obkroža. Eterično olje grenke pomaranče ugodno deluje na naš organizem in na naše mentalno počutje: njegov vonj je sproščajoč in razveseljujoč, poživlja razpoloženje in odganja živčnost, negotovost in melanholijo.
Je zaveznik kože, in če eterično olje grenke pomaranče razredčite na ustrezen način, ga lahko dodajate tudi kozmetičnim kremam in masažnim oljem proti celulitu.  

Način uporabe
Kozmetični pripravki: Eno kapljico eteričnega olja dodate takšni količini nevtralne kreme gisawellness, ki ustreza velikosti oreha.
Za notranjo uporabo: V vsakih 100 g/ml živila/pijače raztopite 1 kapljico eteričnega olja.     
Za razprševanje: V vsakih 100 ml vode dodate 2 do 3 kapljice olja.

Uporaba in nasveti
Sproščujoča kopel: 10 kapljic eteričnega olja dodate v vodno kopel, le-to energično premešate, nato se vanjo potopite za 10 minut.
Kozmetični pripravki: Dodajte 1 ali 2 kapljici eteričnega olja v vlažilno kremo za preprečevanje nastanka gub.

Opozorila
Izdelek hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Izdelek ni namenjen za uporabo med nosečnostjo ali dojenjem.  Izdelka nikoli ne uporabljajte v čisti obliki.
Izdelek uživajte oralno samo pod pogojem, da je ustrezno razredčen. Izogibajte se stiku izdelka z očmi in sluznicami. Eterično olje grenke pomaranče je fotosenzibilno: po njegovem nanosu se izogibajte izpostavljanju sončni svetlobi vsaj 24 ur.

Vsebovana eterična olja : Grenka pomaranča (*Iz biološke pridelave)
Sestava: STISKANO OLJE IZ LUPINE GRENKE POMARANČE (CITRUS AURANTIUM AMARA PEEL OIL EXPRESSED), limonen, linalool, geraniol, citral (geranial + neral)
Videz in barva: Prosojna tekočina, od zeleno-rumene do oranžno-rjave barve.
Opis arome: Po agrumih, sladka pomarančna,  sadna
Destilirani del:  Lupina
Izvor: Italija


   
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni