Medisanus

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Dermo-Kozmetika 


Kaj pomeni Dermokozmetika?

Je prava sinergija med zdravjem in lepoto. Dermo-kozmetični izdelki so odraz združevanja dermatologije in kozmetike, za katere se uporablja bolj medicinski pristop, kot za ostale kozmetične linije.
V resnici je Dermo-kozmetika izkoristila medicinske raziskave ter tako napredovala do kozmetičnih ciljev. Dermo-kozmetični izdelki dosegajo najvišje proizvodne standarde farmacevtske industrije, s čimer tudi dokazujejo svojo učinkovitost in varnost.

Dermokozmetiko odlikujejo 3 pomembne funkcije delovanja: ZAŠČITA, VLAŽENJE in OBNAVLJANJE kože

ZAŠČITA: Eno od temeljnih načel Dermo-kozmetičnih izdelkov je zaščita kože pred staranjem, s pomočjo aktivnih sestavin, ki ščitijo pred UV-žarki ter onesnaženem zraku.

VLAŽENJE: S hidratacijo preventivno preprečujemo prezgodnje staranje kože. Dobro navlažena koža se hitreje regenerira ter je bolj zaščitena pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

OBNOVA: S pomočjo aktivnih sestavin kot so rastlinski kolageni, ceramidi, sončni filtri ipd. kožo obnovijo, ji povrnejo gostoto, prožnost in vitalnost.

Sinergija med zdravjem in lepoto

Ali vam je zdravje vaše kože pomembno?

Odkrijte kaj vse vam ponuja dermokozmetična linija VEBIX in se prepustite njenemu razvajanju.
Vsaka oseba si želi imeti lepo kožo. Ne glede na to, kakšno kožo imate (suho, mastno, občutljivo, nagnjeno k nepravilnostim, zgubano...), ne glede na to kako živite in ne glede na starost, imate pravico do lepe in zdrave kože.
Vebix dermokozmetična linija, se dotakne vaše kože ter jo neguje s sestavinami iz narave.


 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni