Vivaderm - Medisanus

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Vivaderm

Naturando

VIVADERM


Specifična linija VIVADERM za mastno in nečisto kožo, nagnjeno k aknavosti, je sad neprestanega razvijanja kozmetičnih raziskav Naturando, ki danes ponuja intenzivno delovanje proti tipičnim neestetskim pojavom na tej vrsti povrhnjice. Linijo sestavljajo trije izdelki, ki nudijo usmerjeno nego, hkrati učinkovito in nežno, ki uravnovesi in očisti nečisto kožo zahvaljujoč formuli, ki uravnoteži izločanje sebuma, očisti, ni agresivna, mehča in vlaži kožo. Inovativne delujoče komponente so bile skrbno izbrane in dozirane, da bi koži povrnili zdravo ravnovesje. Koži zagotavljajo optimalne fiziološke pogoje, hitro se vpijajo, vlažijo in normalizirajo izločanje sebuma. Dragocene formule treh izdelkov VIVADERM se poslužujejo velikega števila žlahtnih delujočih sestavin, ki so najboljši zavezniki nečiste kože: izvleček repinca, izvleček Polyporus officinalis, azelaična kislina, natrijev hialuronat, vitamin A in E, bisabolol, karitejevo maslo, fitosterol ogrščice, koruzni škrob, farnesol, lizin, glicin, esencialno olje bazilike, olje čajevca, pšenični škrob.


Naravna kozmetika z nečisto kožo


Paleta sestavin za čisto kožo
Vse sestavine so znanstveno dozirane in so na podlagi njihovega delovanja vključene v čistilni gel (CLEAN), v kremo za uravnovešanje izločanja sebuma (TOP)
Ne vsebujejo alergenov, naftnih derivatov, barvil, parfumov in SLES. Sestavine so bile pod strogim mikrobiološkim in dermatološkim pregledom ter so testirane za nikelj (za izključitev minimalnega tveganja v primeru občutljivosti na nikelj).VIVADERM CLEAN - ČISTILNI GEL
Čistilni gel uravnava izločanje sebuma, oža pore, tonificira in blaži. Gel je svež, nežen, vodotopen, čisti kožo in normalizira fiziološke lastnosti kože. Zahvaljujoč čistilnemu in adstringentnemu delovanju je idealen za čiščenje nečiste kože, ki je nagnjena k aknavosti in neestetskim pojavom. Repinec očisti pore, odstrani nečistočo ter preprečuje nastanek ogrcev. Izvleček Polyporus officinalis izboljša izgled kože in ji povrne elastičnost, glicin pa skrbi za njeno pravilno navlaženost, tako da povrne hidrolipidni sloj v pravilno stanje. Zaradi odsotnosti parfumov je delovanje gela izjemno nežno in koži prijazno.
Rezultat?  
Očiščena in globoko navlažena koža.

DELUJOČE SESTAVINE:
Izvleček repinca, izvleček Polyporus officinlais, azelaična kislina, glicin, farnesol.
VIVADERM TOP
- KREMA ZA URAVNOVEŠENO IZLOČANJE SEBUMAPrimerna je za potrebe mastne kože. Zaradi kompleksa rastlinskih izvlečkov oža pore, očisti povrhnjico ter upošteva občutljivost kože. Delujoči elementi sinergično delujejo na kožo: azelaična kislina očisti, repinec zoži pore in globoko očisti, izvleček polyporus officinalis deluje kot adstringens in tonificira, bisabolol in fotosteroli ogrščice zmanjšajo rdečico, delujejo blažilno ter upoštevajo fiziologijo povrhnjice. Koruzni škrob matira kožo. Tem učinkom se pridružujejo še vlažilne in mehčalne lastnosti vitaminov in karitejevega masla. Zaradi odsotnosti parfumov je njegovo delovanje izjemno nežno in koži prijazno. Vsakodnevna uporaba izdelka izboljša izgled kože in zmanjša nastanek ogrcev in mozoljev.
DELUJOČE SESTAVINE: Izvleček repinca, izvleček Polyporus officinlais, azelaična kislina, natrijev hialuronat, vitamin A in E, bisabolol, karitejevo maslo, fitosterol ogrščice, koruzni škrob, farnesol, lizin 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni